NEA

Πως θα είναι το ηλεκτρικό SUV της Ford;

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, σχεδιαστικά θα έχει πολλά στοιχεία από την Mustang με την αυτονομία να φτάνει τα 600 χιλιόμετρα!

Σε πρώτη φάση το γνωρίσαμε ως Mach 1 αλλά τελικά αυτή η ονομασία δεν είχε και μεγάλη απήχηση και η Ford προσανατολίζεται σε μια νέα. Πάντως, θεωρείται σίγουρο πως η εμφάνιση του ηλεκτρικού SUV θα παραπέμπει σε εκείνη του muscle car της εταιρίας και ήδη οι Ρώσοι μετρ στην επεξεργασία εικόνας της Kolesa έχουν κάνει μια αρκετά πετυχημένη προσέγγιση επί του θέματος.

Μάλιστα το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που θα θέλαμε να το δούμε στους δρόμους. Έχει διατηρηθεί τόσο το χαρακτηριστικό μπροστινό μέρος με το μακρύ καπό όσο και το πίσω αυθεντικό με τα φωτιστικά σώματα και το αλογάκι. Σχετικά με την αυτονομία θα υπάρχουν εκδόσεις με αυτονομία από 480 έως 600 χιλιόμετρα. Περισσότερα θα ξέρουμε προς τα τέλη του χρόνου, η παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει μέσα στο 2020 με τις πωλήσεις να ξεκινούν αρχές 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!