ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Peugeot: Διπλή πρωτιά σε διεθνή έρευνα αξιοπιστίας!

Περισσότεροι από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων συμμετείχαν στην ετήσια έρευνα της J.D. Power και ψήφισαν την PEUGEOT ως την πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής.

Στην έρευνα η οποία διεξήχθη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ζητήθηκε από τους κατόχους να βαθμολογήσουν τα αυτοκίνητά τους σε 177 σημεία σε 8 διαφορετικούς τομείς που αφορούσαν μεταξύ άλλων τους κινητήρες, το σύστημα μετάδοσης, την συνδεσιμότητα και την ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό.

Η νέα διάκριση της Peugeot επιβεβαιώνει το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της σε επίπεδο αξιοπιστίας, κόστους χρήσης και ποιότητας κατασκευής. Στην έρευνα συμμετείχαν αυτοκίνητα από τις 8 κατηγορίες της αγοράς, όπου η Peugeot κέρδισε και το βραβείο «του πιο αξιόπιστου μικρού αυτοκινήτου» στην κατηγορία του για το Peugeot 208.

Η J.D. Power είναι μια καταξιωμένη εταιρεία διεθνούς εμβέλειας η οποία διεξάγει έρευνες ικανοποίησης πελατών και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!