NEA

Αυτή είναι η πρώτη «φτιαγμένη» Toyota Supra!

Το τμήμα TRD ανέλαβε την αναβάθμιση της πρώτης Supra και σίγουρα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη και ίσως πιο ακραίες περιπτώσεις.

Η νέα Supra αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο αγαπημένα μοντέλα στον χώρο του tuning αφού πέρα από το τις αισθητικές και αεροδυναμικές βελτιώσεις υπάρχουν φήμες μέχρι και για την τοποθέτηση του κλασικού εξακύλινδρου 2JZ της προηγούμενης γενιάς. Μέχρι τότε το τμήμα TRD (Toyota Racing Development) προχώρησε σε μια μετατροπή που αφορά μόνο στο αμάξωμα και όχι στα μηχανικά μέρη.

Έτσι, υπάρχουν πρόσθετα από ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, νέο εμπρός splitter, πλευρικά skirts και ανάλογες περιποιήσεις στο πίσω μέρος. Χαρακτηριστική είναι μια προέκταση της πίσω κάρμπον αεροτομής, οι προσθήκες μεταξύ πόρτας και πίσω φτερού για καλύτερη ροή του αέρα γύρω από το αυτοκίνητο κ.α.

Όλα αυτά τα εξαρτήματα είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Ιαπωνική αγορά με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2.900 δολάρια για το splitter έως τα 5.183 δολάρια για τις ζάντες  (σύνολο γύρω στα 18.000 δολάρια).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!