NEA

Χάρμα οφθαλμών αυτή η πανέμορφη Porsche 911 Riviera Blue

Σαν το παλιό κρασί, οι 911 όσο παλιώνουν τόσο πιο… εύγεστες γίνονται. Ειδικά όταν υπάρχει μία πετυχημένη tuning περιποίηση.

H RWB μας παρουσιάζει μία ξεχωριστή εκδοχή της 911 βαμμένη στην πολύ όμορφη καλιφορνέζικη Riviera Blue. Η μετατροπή αφορά σε μοντέλο του 1995 993 που κατασκευάστηκε από τον Vincent Wong από την Forged Wheels και τον Akira Nakai, τον άνθρωπο πίσω από την Rauh-Wetl-Begriff (RWB).

Το εμφατικό bodykit περιλαμβάνει 17 κομμάτια με τονισμένους θόλους, ποδιές, 18άρες ζάντες, σπέσιαλ εξαγωγή και φυσικά ανάμεσα στις πολλές βελτιώσεις μία τεράστια φτερούγα στο πίσω μέρος. Αναβαθμίσεις υπάρχουν και στο σασί με ελατήρια KW V3 και δαγκάνες Stoptech ST40 με διάτρητους δίσκους μπροστά 355 και πίσω 322 χλστ. Μέσα υπάρχει τιμόνι Momo, roll-cage, νέα καθίσματα κ.α. Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απλά απολαύστε την στο παρακάτω άλμπουμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!