ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Nissan ”ηλεκτρίζει” τον τελικό του UEFA Champions League στη Μαδρίτη

Με ένα ρεκόρ σε στόλο αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων, η Nissan αποτελεί τον επίσημο μεταφορέα της μεγάλης διοργάνωσης , με τον Roberto Carlos να παραδίδει το βαρύτιμο τρόπαιο του UEFA Champions League  στον τελικό, μέσα  σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο Nissan LEAF NISMO RC 2.0 !

Η Nissan “τροφοδοτεί”  τον τελικό του  UEFA Champions League, παρέχοντας συνολικά 363  Nissan LEAF και e-NV200 για τη μεταφορά αξιωματούχων και επισκεπτών στη Μαδρίτη και αποτελώντας τον μεγαλύτερο, αμιγώς ηλεκτροκίνητο στόλο, που θα καλύψει  περισσότερα από 220.000 χιλιόμετρα !

Τώρα στην πέμπτη σεζόν της μεγαλύτερης αθλητικής  διοργάνωσης στον κόσμο,  ως επίσημος χορηγός αυτοκινήτων, η Nissan στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην Μαδρίτη,  αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων μηδενικών εκπομπών ρύπων, στην ιστορία της διοργάνωσης.

Φέτος, ο στόλος της Nissan περιλαμβάνει και  ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο Nissan LEAF NISMO RC 2.0, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου Roberto Carlos, προκειμένου να παραδώσει το τρόπαιο του UEFA Champions League κατευθείαν από το Φεστιβάλ  Πρωταθλητριών της UEFA στο Puerta del Sol, στο Estadio Metropolitano.

Με  δύο ηλεκτροκινητήρες, τετρακίνηση και “επιθετικό” σχεδιασμό,  καθώς και με μια ειδικά σχεδιασμένη αεροδυναμική  βάση για το τρόπαιο,  το LEAF NISMO RC 2.0 παρουσιάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του Nissan Intelligent Mobility. Έχει διπλάσια ισχύ και ροπή  από το προηγούμενο μοντέλο, με  προηγμένη τεχνολογία μπαταριών και μετάδοσης κίνησης, όλα προερχόμενα  από το Nissan LEAF, το πρώτο παγκοσμίως σε πωλήσεις, αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στον κόσμο.

Ο φετινός τελικός, συμπίπτει με το λανσάρισμα στην Ευρωπαϊκή αγορά του νέου LEAF e+,  που διαθέτει μια νέα μπαταρία 62kWh με μια σειρά από νέες επιλογές  εξατομίκευσης και εξοπλισμένο με τις τεχνολογίες e-Pedal και ProPILOT της Nissan.

Ο Gareth Dunsmore, Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας και  Μάρκετινγκ της Nissan Europe σε θέματα  Connected Car Services και Customer Experience,  δήλωσε: “Ο τελικός του Champions League και τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα της Nissan είναι ένας τέλειος συνδυασμός, γιατί είναι εξίσου συναρπαστικά και στην κορυφή του είδους τους. Είμαστε  ενθουσιασμένοι που  προσφέρουμε στη διοργάνωση  την εμπειρία της μεταφοράς μηδενικών εκπομπών ρύπων στους δρόμους της Μαδρίτης, μιας πόλης που βρίσκεται ήδη στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.”

Το Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/leaf.html   

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button