NEAΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένας ακόμη νεκρός σε τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι

Ήταν θέμα χρόνου να σημειωθεί μοιραίο ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι και αυτό έγινε στο Παρίσι.

Ένα φορτηγό είχε προτεραιότητα αλλά ο οδηγός του πατινιού την παραβίασε με αποτέλεσμα να προκληθεί το δυστύχημα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι διασώστες μετέφεραν τον 25χρονο νεαρό οδηγό του πατινιού με κάρδιό-αναπνευστική ανακοπή στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε.

Στην Γαλλία κυκλοφορούν περίπου 20.000 χρήστες με ηλεκτρικά πατίνια. Είναι το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα στο Παρίσι που εμπλέκεται ηλεκτρικό πατίνι, σύμφωνα με την αστυνομία και την δημοτική αρχή της γαλλικής πρωτεύουσας.

Έχουν προηγηθεί και άλλα περιστατικά όπως στην Σουηδία πριν από μερικές μέρες όταν ένας νεαρός σκοτώθηκε στην πολη Helsingborg. Τον Απρίλιο, 80χρονος πεζός χτυπήθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στο Λεβαλούα-Περέ, στα περίχωρα του Παρισιού, και δεν επέζησε.

Το ηλεκτρικό πατίνι δεν προκαλεί αντιδράσεις μόνο στην Γαλλία. Τον Μάιο, η Γερμανία επέτρεψε την χρήση του έπειτα από έντονη συζήτηση, αλλά εφάρμοσε αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο στην κυκλοφορία του. Οι χρήστες αυτοί αυξάνονται και στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μας. Θεωρείτε πως πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα ηλεκτρικά πατίνια;

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!