NEA

Επίσημα η νέα Bentley Flying Spur των 5,32 μέτρων!

H νέα κορυφαία 3η γενιά συνεχίζει ανανεωμένη απέναντι στις εξίσου εξωτικές AMG S-Class και Rolls-Royce Ghost.

Με σχεδιαστικά στοιχεία από την Continental GT η Flying Spur έχει ένα πιο έντονο στιλ με σπορτίφ προσανατολισμό και φυσικά μια τεράστια μάσκα. To μήκος φτάνει τα 5,32 μέτρα, το μεταξόνιο έχει αυξηθεί κατά 13 εκατοστά (στα 3,2 μέτρα!) όταν το απόβαρο φτάνει τους 2,4 τόνους.

Η Flying Spur βασίζεται στο πλαίσιο των Porsche Panamera και Audi A8, υπάρχει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη τετρακίνηση, ενεργητική τετραδιεύθυνση, αερανάρτηση, ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt.

Παρόν κάτω από το καπό δίνει ο W12 των 6,0 λίτρων με διπλό turbo και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 8 σχέσεις. Αποδίδει 635 ίππους και 900 Nm. Για το «0-100» απαιτούνται μόλις 3,8’’ με τελική ταχύτητα στα 333 χλμ./ώρα.

Στο εσωτερικό το στυλ των Bentley συνδυάζεται με την ψηφιακή εποχή χάρη στον πλήρως ψηφιακό πίνακας οργάνων, την περιστρεφόμενη οθόνη αφής των 12,3 ιντσών στην κεντρική κονσόλα και μια ακόμα για τους πίσω επιβάτες. Κορυφαία τα ηχοσυστήματα ων Bang&Olufsen και Naim, ενώ φυσικά  υπάρχουν όλα τα διαθέσιμα συστήματα υποβοήθησης.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!