NEA

Δείτε την Ferrari SF90 Stradale σε τρία υπέροχα βίντεο!

Η ιταλική φίρμα έδωσε στην δημοσιότητα τρία καταπληκτικά βίντεο: ένα για το σύστημα κίνησης, ένα για τα δυναμικά χαρακτηριστικά και ένα γενικά για την SF90 Stradale!

Πρόκειται για την ισχυρότερη Ferrari παραγωγής με υβριδικό V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων. Ανάμεσα στο μοτέρ και την μετάδοση υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας, ενώ το υβριδικό σύστημα συμπληρώνουν ακόμη δύο (από ένας σε κάθε μπροστινό τροχό). Από μόνος του ο V8 αποδίδει 780 ίππους και 800 Nm ροπής όντας ο ισχυρότερος V8 της Ferrari.

Το ηλεκτρικό boost προσθέτει επιπλέον 220 ίππους με την συνολική ισχύ να φτάνει τους 1.000! Κάπως έτσι η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 2,5 δλ. με τελική στα 340 χλμ./ώρα. Πέρα από την τεχνητή τετρακίνηση το σύστημα προσφέρει καθαρή ηλεκτροκίνηση για περίπου 25 χιλιόμετρα. Αφού απολαύσετε τα βίντεο και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την SF90 Stradale, απλά κάντε κλικ εδώ!




Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!