NEA

Το νέο Mitsubishi Outlander PHEV, από 45.900 ευρώ

Έχοντας κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 50 αγορές του πλανήτη, η τεχνολογική ναυαρχίδα της Mitsubishi ξεκινά την εμπορική της πορεία και στη χώρα μας.

Το κόστος, για τη βασική έκδοση Intense Plus, ανέρχεται στα 45.900 ευρώ, ενώ με 54.900 ευρώ ακολουθεί η πλούσια εξοπλιστικά Instyle Plus Navi. Το Outlander PHEV αναδείχτηκε τον περασμένο Δεκέμβριο ως το παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία plug-in υβριδικών μοντέλων. Η αυτονομία του σε αμιγώς ηλεκτρική διαμόρφωση είναι 57 χιλιόμετρα, ενώ η μέση κατανάλωση, υπό φυσιολογικές συνθήκες, κυμαίνεται στα 2 λίτρα/ 100 χλμ. Αντίστοιχα, οι εκπομπές ρύπων CO2 περιορίζονται στα 40 γρ./χλμ.

Στην τελευταία του εκδοχή, το Outlander PHEV διαθέτει ένα νέο βενζινοκινητήρα 2.4 λίτρων και αναβαθμισμένο ηλεκτροκινητήρα και συσσωρευτή. Συνδυαστικά, το υβριδικό του σύστημα αποδίδει 224 ίππους και 338 Nm ροπής, ενώ η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς. Η παραγωγή του αυτοκινήτου γίνεται στην Ιαπωνία ενώ η εταιρία προσφέρει εγγύηση για την απόδοση της μπαταρίας, καθώς και πρόγραμμα επισκευής της, σε περίπτωση που χρειαστεί.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!