NEA

Φήμες για ηλεκτρικό Hyundai SUV, το 2021

Οι Κορεάτες προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη, ηλεκτρική μέρα. Ήδη την αρχή κάνει το ηλεκτρικό Kona όπως όμως φαίνεται έχουν στα σκαριά και κάτι ακόμα καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κορέα, η Hyundai δουλεύει ταυτόχρονα επάνω σε ένα νέο ηλεκτρικό SUV, το οποίο θα τοποθετείται πάνω από το Kona. Σε αντίθεση μάλιστα με αυτό, που πατάει επάνω στη συμβατική πλατφόρμα ICE, το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί ένα εντελώς καινούριο πάτωμα, σχεδιασμένο εξ αρχής για ηλεκτροκίνητα οχήματα. Αυτό ονομάζεται E-GMP, από το Electric-Global Modular Platform.

Πολλά δεδομένα, φυσικά, δεν υπάρχουν, φημολογείται όμως ότι το νέο αυτό SUV θα προσφέρει αυτονομία περί τα 450 χιλιόμετρα, ενώ η εσωτερική του ονομασία, ως project, είναι ΝΕ. Όσο για τη νέα πλατφόρμα, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα και θα βρει το δρόμο της, ως σπονδυλωτή, σε μία σειρά νέων, ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Hyundai. Μέχρι τότε, για όσους ορέγονται ένα ηλεκτρικό SUV υπάρχει πάντα το Kona, το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη τη διάθεσή του στις αγορές τόσο της Αμερικής, όσο και της γηραιάς ηπείρου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!