NEA

Volkswagen: Στα σκαριά ένα ακόμη SUV!

H γερμανική εταιρία ετοιμάζει ένα ακόμη SUV που θα έχει αστικό στιλ και θα τοποθετείται κάτω από το T-Cross.

Αν είστε από αυτούς που συμπαθούν τα crossover και τα SUV, τότε τα καλά νέα συνεχίζονται αφού η VW (και λογικά αργότερα η Seat και η Skoda) ετοιμάζει ένα νέο «μικρό». Το οποίο θα τοποθετείται πάνω από το Polo και κάτω από το T-Cross.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα WardsAuto, το νέο SUV θα εντάσσεται στην οικογένεια του Polo και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στο Landaben (στην Ισπανία) εντός του 2021.

Θα χρησιμοποιεί και αυτό την πλατφόρμα MQB των άλλων δύο μοντέλων και θα βγαίνει από την ίδια γραμμή παραγωγής όπου φτιάχνεται το Polo από το 1984 στο ισπανικό εργοστάσιο που πλέον κατασκευάζει 1.410 αυτοκίνητα την ημέρα.

Σχετικά με την σχεδίαση, θα δούμε κάποια στοιχεία από το Taigun (που βλέπεις στην φωτογραφία) που είχε παρουσιαστεί πριν μερικά χρόνια στην Βραζιλία. Πάντως, θα έχει έναν σπορ αστικό crossover στιλ, καθώς και υβριδικές και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!