NEA

Η Renault θέλει την Fiat περισσότερο από την Nissan(;)

Η γαλλική εταιρία αναζητά τρόπους να μειώσει το ποσοστό της με τη Nissan και να προχωρήσει σε μεγάλη συνεργασία με την Fiat.

Κάθε άλλο παρά φήμη αποτελεί αυτή η είδηση η οποία έρχεται από την Wall Street Journal, η οποία έχει στην διάθεσή της εσωτερικά e-mails αλλά και ανεπίσημες πληροφορίες από στελέχη της Renault.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της WSJ αναφέρει πως μετά από τα όσα έχουν γίνει τόσο η Renault όσο και η Nissan μελετούν την μείωση του ποσοστού των Γάλλων ακόμη και στο μισό από το 43,4% που υπάρχει σήμερα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμφωνήσει και το γαλλικό κράτος που του αναλογεί το 15% της Renault.

Όλα δείχνουν ότι το «συνοικέσιο» ανάμεσα στη Renault και την Fiat που έληξε άδοξα τον Ιούνιο θα ξεκινήσει και πάλι. Αυτή τη φορά με περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης των δύο εταιριών.

Φυσικά και οι εταιρίες δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει καθόλου το δημοσίευμα της WSJ, αλλά για τους Γάλλους το γυαλί έχει ραγίσει με τη Nissan.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!