NEA

Λαμπάδιασε ένα ακόμη Tesla Model S στην Μόσχα [vid]

Το Model S συγκρούστηκε με ένα όχημα οδικής βοήθειας και ενώ είχε ενεργοποιημένο το σύστημα Auto Pilot.

Ένας 41χρονος Ρώσος επιχειρηματίας φαίνεται πως εμπιστεύτηκε αφελέστατα το Auto Pilot και κατέληξε να συγκρουστεί με ένα όχημα οδικής βοήθειας που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή λωρίδα. Άμεσος ήταν ο απεγκλωβισμός του και των δύο παιδιών του και ευτυχώς δίχως να υπάρξουν θύματα.

Πέρα από τη λειτουργία του Auto Pilot (ο οδηγός ανέφερε πως ήταν ενεργοποιημένο και πως είχε τα χέρια του πάνω στο τιμόνι), ένα ακόμη θέμα που εγείρει ερωτήματα γύρω από την ασφάλεια των ηλεκτρικών (ειδικά των Tesla που αρπάζουν σχεδόν αμέσως όπως έχουμε δει από διάφορα βίντεο) είναι η δημιουργία φωτιάς και εκρήξεων που ακολούθησαν (και από τους αερόσακους).

Τα υλικά που υπάρχουν σε ένα ηλεκτρικό και κυρίως οι μπαταρίες δημιουργούν μία διαφορετική φωτιά σε σχέση με ένα συμβατικό όχημα. Ευτυχώς στην προκειμένη περίπτωση όλα τέλειωσαν ομαλά με τον οδηγό να έχει ένα σπασμένο πόδι και τα παιδιά του ελαφρούς μώλωπες.




Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!