NEA

H Jaguar προσφέρει έκπτωση 3.000 δολάρια σε ιδιοκτήτες Tesla που θέλουν να αγοράσουν i-Pace

H Jaguar «τρέχει» στις ΗΠΑ μια ενδιαφέρουσα προωθητική ενέργεια για το ηλεκτρικό της μοντέλο, την ενδιαφέρουσα i-Pace.

Και αυτό γιατί προσφέρει έκπτωση της τάξης των 3.000 δολαρίων από την αρχική τιμή της i-Pace αν ο ενδιαφερόμενος μετέχει σε νοικοκυριό που έχει στην κατοχή του ένα μοντέλο της Tesla. Μάλιστα η έκπτωση αυτή συνδυάζεται και με μια ακόμα ύψους 5.000 δολαρίων που προσφέρουν οι επίσημοι αντιπρόσωποι της βρετανικής μάρκας, καθώς και με μια πίστωση 7.000 δολαρίων.

Συνολικά δηλαδή υπάρχει μια μείωση της τιμής αγοράς κατά 15.000 δολάρια, με αποτέλεσμα το τελικό κόστος αγοράς της i-Pace να συμπιέζεται στις 54.500 δολάρια. Από 69.500 που είναι η αρχική τιμή του καταλόγου. Η Jaguar δεν απαιτεί από τους κατόχους Tesla να ανταλλάξουν το αυτοκίνητο που ήδη έχουν. Απλά χρειάζεται, προκειμένου να γίνουν όλες οι παραπάνω εκπτώσεις, απλά ένα αποδεικτικό ιδιοκτησίας του μοντέλου της Tesla.

Φυσικά όλο αυτό γίνεται προκειμένου να τονωθούν οι πωλήσεις της i-Pace, που στις ΗΠΑ κυμαίνονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Σε απόλυτα νούμερα και σε όλες τις πολιτείες περίπου 200 μονάδες του ηλεκτρικού SUV βρίσκουν ένα νέο ιδιοκτήτη κάθε μήνα. Συγκριτικά οι μέσες μηνιαίες πωλήσεις του σημαντικά πιο ακριβού Tesla Model X είναι τουλάχιστον 1.000 μονάδες, ενώ οι πιο πολλές που έχουν σημειωθεί είναι τα 2.725 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!