NEA

Το ειδικό Hyundai i30 N Project C θα αποκτηθεί από 600 Ευρωπαίους

Η σπέσιαλ έκδοση του i30 N θα πραγματοποιήσει την επίσημη παρουσία της στην Φρανκφούρτη και θα κατασκευαστεί σε μόλις 600 κομμάτια. Μόνο για την Ευρώπη!

Η μεγάλη εμπορική επιτυχία του i30 N οδηγεί τους Κορεάτες στην δημιουργία ειδικών εκδόσεων δίχως απαραίτητα να σημαίνει και αύξηση ισχύος. Έτσι, στην λογική των VW Golf TCR ή των ειδικών εκδόσεων Renault Megane RS, οι Κορεάτες θα παρουσιάσουν το i30N Project C. Του οποίου η ονομασία βασίζεται στην πίστα δοκιμών της εταιρίας στο Namyang στην Κορέα.

Το Project C θα βασίζεται στην έκδοση των 275 ίππων, αλλά με πολύ λιγότερα κιλά και πιο hardcore στήσιμο. Έτσι, για πρώτη φορά σε Hyundai θα υπάρχουν πολλά μέρη από ανθρακονήματα, νέες ζάντες 19 ιντσών με αγωνιστικές προδιαγραφές, χαμηλωμένο αμάξωμα με πιο σφιχτή ανάρτηση, νέο αεροδυναμικό πακέτο κ.α.

Το Hyundai i30 N Project C θα κάνει ντεμπούτο αρχές Σεπτέμβρη στην Φρανκφούρτη δίπλα στο νέο i10 και σε ένα ηλεκτρικό πρωτότυπο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!