NEA

Dieter Zetsche: Από την Mercedes στα σούπερ-μάρκετ της Aldi!

Η αποχώρηση του Dieter Zetsche από CEO της Daimler αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς.

O… μουστάκιας είχε αποδειχθεί ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος μάνατζερ και ένας άνθρωπος από εκείνους που “το αυτοκίνητο έτρεχε στο αίμα του”, όπως έλεγαν όσοι τον γνώριζαν. Όμως πλέον o Dieter Zetsche είναι “συνταξιούχος” με τις φήμες να θέλουν να εισπράττει περί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Αλλά στα 66 του χρόνια έχει προφανώς αρκετό δρόμο μπροστά του για να βγει στην εργασιακή αποστρατεία.

Έτσι, από τον πρώτο καιρό της αποχώρησής του από την Daimler ανέλαβε πρόεδρος της TUI του μεγαλύτερου οργανισμού παροχής τουριστικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο. Όμως η εμπειρία του είναι περιζήτητη και έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών ΜΜΕ, ανέλαβε μία ακόμα θέση ευθύνης.

Αυτή την φορά βρίσκεται στο ΔΣ της μεγάλης εταιρίας σούπερ-μάρκετ Aldi, στην οποία εργάζεται ως σύμβουλος  για οικονομικά και στρατηγικά θέματα. Από τα αυτοκίνητα στον τουρισμό και στα σουπερμάρκετ ο Zetsche αποδεικνύει ότι όντως ήταν ένας μάνατζερ μεγάλου βεληνεκούς και πληθωρικών ικανοτήτων, έστω και αν συνέδεσε το όνομά του με μία από τις καλύτερες περιόδους της Mercedes.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!