NEA

Για 30 κοινούς θνητούς η Bugatti Chiron Super Sport 300+ των 3,5 εκ. ευρώ!

Πρόκειται για μια πολύ ειδική έκδοση που προέκυψε από το πρόσφατο ρεκόρ της Chiron που έφτασε τα ασύλληπτα 490,484 χλμ./ώρα!

Την ώρα που στην Hennessey ισχυρίζονται πως το ανεπίσημο ρεκόρ της Bugatti είναι ψεύτικο οι Γάλλοι απαντούν με την ειδική έκδοση της Chiron. Η οποία έχει διαφορετική αεροδυναμική με νέα splitter, εισαγωγές αέρα και πολλές άλλες αλλαγές ώστε να δίνει ακόμη υψηλότερες ταχύτητες.

Για αυτό το λόγο έχει μακρύνει και η ουρά της Chiron κατά 25 εκατοστά, ενώ μεγαλύτερος είναι και ο διαχύτης με τις τέσσερις απολήξεις. Οι τροχοί είναι κατασκευασμένοι από μαγνήσιο και φυσικά πολλά άλλα στοιχεία είναι κατασκευασμένα από πανάκριβα και πανάλαφρα υλικά. Το κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο και του κάρμπον με «καροτί» ρίγες και λεπτομέρειες.

Η ισχύς του W16 με το τετραπλό turbo έχει αυξηθεί στα περίπου 1.600 άλογα και έχει δεχθεί την ίδια περιποίηση όπως και στην Centodieci. Ωστόσο, οι Γάλλοι έχουν δηλώσει πως αποσύρονται από την διεκδίκηση του ρεκόρ ταχύτητας Guinness και επίσημα παραμένει αυτό του Koenigsegg Agera RS με τα δύο περάσματα (το ένα με αντίθετη φορά). Μάλιστα, οι Σουηδοί λένε πως το Jesko θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 μίλια την ώρα και μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των Γάλλων. Επίσημα ή όχι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!