NEA

H Renault ετοιμάζει και ηλεκτρικό crossover!

Η γαλλική εταιρία θα παρουσιάσει δύο νέα ηλεκτρικά μέσα στο 2020. Ένα SUV στο μέγεθος του Captur και ένα ηλεκτρικό Twingo.

Μία εταιρία από τους πρωτοστάτες στην ηλεκτροκίνηση και με πολύ υψηλές πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων ετοιμάζεται να λανσάρει δύο νέα EV από τα συνολικά οκτώ που έχει προγραμματίσει έως το 2023. Το ένα θα είναι το Twingo, κάτι που βολεύει και την συνεργασία με την Smart που έχει πλέον μετατρέψει όλη της την γκάμα σε πλήρως ηλεκτρική. Την ίδια πορεία αναμένεται να  έχει και ο Βενιαμίν της Renault.

Προς τα τέλη του 2020 οι Γάλλοι θα παρουσιάσουν και ένα νέο ηλεκτρικό στο μέγεθος του Captur. Δεν θα έχει καθαρό SUV σχήμα, αλλά ένα πιο crossover με αυτονομία πάνω από 400 χιλιόμετρα. Υπενθυμίζεται πως υπάρχει και το Zoe, ενώ για τους πιο «συμβατικούς» διαθέσιμο θα είναι το υβριδικό νέο Clio και το plug-in υβριδικό Captur.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!