NEA

Πόσο κοστίζει το Ford Puma στην Γερμανία;

Το νέο Puma αναμένεται στην ελληνική αγορά αρχές 2020 σε πιο ανταγωνιστικές τιμές από της γερμανικής αγοράς.

Πάντως στην Γερμανία η διάθεσή του ξεκινά με την ανακοίνωση των τιμών πώλησης που πολλές φορές συμπίπτουν με τις ελληνικής αγοράς λόγω του παρόμοιου συστήματος. Έτσι, το Puma στην πλούσια έκδοση Titanium και έκδοση 1.0 με τους 125 ίππους ξεκινά από τις 23.150 ευρώ και στην Titanium X από 25.350 ευρώ.

Τιμή που αρχικά ακούγεται υψηλή αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη πως θα υπάρξουν και οικονομικότερες εκδόσεις εξοπλισμού. Μάλιστα, η αντίστοιχη του EcoSport στην Ελλάδα στις 21.259 ευρώ. Η κορυφαία ST-Line X, στην έκδοση mild hybrid του μοτέρ, φτάνει τις 26.900 ευρώ, ενώ οι ισχυρότερες των 155 ίππων, επίσης με ήπιο υβριδικό σύστημα, ξεκινά από τις 28.500 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Έχει (;) ιδιαίτερη σημασία να παρατηρήσουμε κάτι:
    Στη Γερμανία το τωρινό Ford Kuga δίνεται στις εκδόσεις Business & ST-Line από 29-32.000€ (αντίστοιχες τιμές Ελλάδας: 23-27.000€).
    Στη Γερμανία το Puma από 23-27.000€.
    Στη Γερμανία το νέο Kuga από 32-36.000€.

    Αναφέρω τα παραπάνω νούμερα (όντας ευχαριστημένος -ως τώρα- κάτοχος Kuga 2019) γιατί θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το που θα “καθίσει η μπίλια” της τιμής του Puma μεταξύ του EcoSport & του νέου Kuga (η αρχική τιμή του οποίου αναμένω να αυξηθεί). Εννοείται πως μόνο εικασίες & chatting μπορούμε να κάνουμε για την ώρα μέχρι να επαληθευτούμε ή να διαψευσθούμε (εκτός αν έχετε κάποια εσωτερική πληροφόρηση ως δύναμη του χώρου) #keepupthegoodwork

    1. Δυστυχώς δεν έχουμε καμία πληροφόρηση για τις τιμές πέρα του ότι το νέο Puma θα έρθει Ελλάδα αρχές 2020.
      Θεωρώ πως θα είναι αρκετά χαμηλότερες καθώς η Ford συνηθίζει να κάνει δελεαστικές τιμές, ειδικά στα λανσαρίσματα όπως στο νέο Focus. Επίσης θα δούμε και «χαμηλότερες» εκδόσεις εξοπλισμού.
      Πρέπει να είναι χαμηλότερες ώστε να είναι ανταγωνιστικές του T-Roc, του Juke και πολύ πιο ανταγωνιστικές από του Audi Q2.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button