ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H Ford «απογειώνεται» στο φετινό Athens Flying Week στην Τανάγρα [vid]

Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μας χωρίζουν από τη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, το Athens Flying Week 2019, το οποίο επιστρέφει για όγδοη διαδοχική χρονιά και για τρίτη συνεχόμενη στη φιλόξενη Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, το προσεχές διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης θα έχουν για μία ακόμα φορά την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία βλέποντας από απόσταση αναπνοής τις απογειώσεις και προσγειώσεις πολεμικών αεροσκαφών, αλλά και ένα φαντασμαγορικό air show που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

Παραμένοντας πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού, η Ford Motor Ελλάς έρχεται να δώσει δυναμικό «παρών» και στο φετινό Athens Flying Week συμμετέχοντας με 30 αυτοκίνητα, τα οποία θα υποστηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία θα «επιστρατεύσει» τις υπηρεσίες των μοντέλων της οικογένειας Ford Performance, η οποία απαρτίζεται από την εντυπωσιακή  Mustang, το νέο Focus ST και το αγωνιστικών προδιαγραφών Ranger Raptor, τα οποία θα εκτελέσουν καθήκοντα «Follow me» οχημάτων.

Παράλληλα, σε έναν προσεγμένο εκθεσιακό χώρο με συνολική επιφάνεια 140 τ.μ. που θα βρίσκεται δίπλα στα μαχητικά αεροσκάφη, οι  επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα μοντέλα της σειράς ST Line της Ford, καθώς και όλη τη γκάμα των SUV μοντέλων της.

Το Athens Flying Week 2019 και η Ford Motor Ελλάς σας περιμένουν το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας. Περισσότερες πληροφορίες για τη Athens Flying Week 2019 μπορείτε να βρείτε στο link: http://www.athensflyingweek.gr/

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!