NEA

Νέο ρεκόρ από την Koenigsegg Regera στα 0-400-0 χλμ./ώρα!

To σουηδικό hypercar των 1.500 ίππων χρειάστηκε μόλις 31,49 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στα 400 χλμ./ώρα και από εκεί να ακινητοποιηθεί εντελώς!

Σε σχεδόν ιδανικές συνθήκες με θερμοκρασία περιβάλλοντος 16 βαθμούς και υψόμετρο 70 μέτρα πάνω από το ύψος της θάλασσας, το Regera κατάφερε να σημειώσει μια απίστευτη επίδοση στο αεροδρόμιο Rada στην Σουηδία. Με οδηγό τον Sonny Persson.

Αυτή η επίδοση καταρρίπτει την προηγούμενη του Agera RS με χρόνο στα 33,29 δλ. που είχε καταγραφεί το 2017 στη Νεβάδα των ΗΠΑ. Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση απέναντι στην Bugatti Chiron και την επίδοση των 41,96 δλ. που είχε κάνει με τον Juan Pablo Montoya.

Στο τέλος του βίντεο θα δείτε πως ο Christian von Koenigsegg μιλά όχι για ένα, αλλά δύο ρεκόρ. Λογικά, αυτό που θα ανακοινωθεί αργότερα θα είναι ένα νέο ρεκόρ ταχύτητας που θα ξεπερνά τα 490,484 χλμ./ώρα της Bugatti Chiron.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!