NEA

Το εσωτερικό του νέου VW Golf δείχνει πολύ ενδιαφέρον

Μέχρι να γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Golf (στις 24 Οκτωβρίου) μπορούμε να δούμε το νέο του ταμπλό που θα περάσει και στα επόμενα μοντέλα της μάρκας.

Απ’ ότι έχουμε δει έως τώρα το εξωτερικό μπορεί να μην προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση με την εξελιγμένη σχεδίασή του που το διαφοροποιεί σε μικρό βαθμό από το τωρινό μοντέλο. Ωστόσο, απ΄ όσο μπορούμε να διακρίνουμε στις νέες teaser εικόνες η αλλαγή θα είναι πολύ μεγάλη στο εσωτερικό.

Την προσοχή τραβά ο πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων που βρίσκεται στο ίδιο ύψος και σε μικρή απόσταση από την touch-screen δημιουργώντας μια οδηγοκεντρική διάθεση. Χαμηλότερα υπάρχει η σειρά των αεραγωγών που μοιάζει να διατρέχει όλο το ταμπλό, ένα στοιχείο που έχουμε δει και στο νέο Audi A1. Η VW κάνει αναφορά για προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας, ανέπαφο έλεγχο και έξυπνο ψηφιακό βοηθό.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα το νέο Golf θα έχει ισχυρές mild hybrid εκδόσεις στα 48V στην έκδοση 1.5 TSI ACT όταν στην βάση θα βρίσκονται οι εκδόσεις του 1.0 TSI. Φήμες θέλουν τις ατμοσφαιρικές εκδόσεις να έχουν μια υποβοήθηση από ηλεκτροκινητήρα συνδεμένο με ιμάντα (SGM) για έξτρα δύναμη και ροπή.

Επίσης, θα υπάρξει νέος 1.5 TDI με ήπια υβριδική τεχνολογία (εδώ με 12V) καθώς και ο νέος 2.0 TDI (ο ΕΑ288 Evo) με ψεκασμό Twin Dosing, ενώ αργότερα θα λανσαριστεί και έκδοση 1.5 TGI με φυσικό αέριο (CNG). Αργότερα θα παρουσιαστεί το νέο Golf GTI με δίλιτρο turbo κινητήρα και ισχύ κοντά στα 300 άλογα, ενώ αντίστοιχη θα είναι και η αύξηση για την έκδοση R.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!