NEA

Euro NCAP: Ποια μοντέλα πήραν 4 αστέρια;

Στον πιο πρόσφατο κύκλο crash-test αξιολογήθηκαν συνολικά 11 νέα μοντέλα εκ των οποίων 2 δεν κατάφεραν να αποσπάσουν 5άστερη διάκριση.

Τα BMW 1 Series, BMW 3 Series, SsangYong Korando, Škoda Kamiq, Mercedes-Benz EQ C, Mercedes-Benz CLA, BMW Z4, Audi A1 και Ford Focus ήταν αυτά που διακρίθηκαν με 5 αστέρια και πολύ υψηλή βαθμολογία στους επιμέρους τομείς. Την υψηλότερη βαθμολογία στους ενηλίκους είχαν οι BMW 3 και Z4, στα παιδιά η Mercedes CLA και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό το Audi A1.

Τα Peugeot 208 και Jeep Cherokee δεν κατάφεραν να πάρουν 5 αστέρια επειδή το γαλλικό μοντέλο είχε χαμηλή αξιολόγηση στην προστασία πεζών και το σύστημα AEB δεν ήταν αποτελεσματικό στο σκοτάδι. Το αμερικανικό SUV είχε επίσης τα ίδια συμπτώματα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την αξιολόγηση ανά μοντέλο, τα σχετικά βίντεο και όλα τα μοντέλα που δοκίμασε ο Euro NCAP τα τελευταία δύο χρόνια.

Ford Focus

Audi A1

Škoda Kamiq

Jeep Cherokee

SsangYong Korando

Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz CLA

Peugeot 208

BMW 1 Series

BMW 3 Series

BMW Z4

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!