NEA

Στην Ελλάδα τo νέο Renault Clio από 13.490€

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Clio στην ελληνική αγορά σε πέντε εκδόσεις  εξοπλισμού και κινητήρων.

Το νέο Renault Clio θα βρεθεί αντιμέτωπο με δύο ακόμη δημοφιλή supermini, το Opel Corsa και το Peugeot 208 που θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε επικεντρωνόμαστε στην γαλλική μούσα που είναι διαθέσιμη στην βασική Authentic έκδοση 1.0 SCe με τα 75 άλογα από 13.490€. Γενικά υπάρχουν πέντε εκδόσεις εξοπλισμού (οι Authentic, Expression, Dynamic, RS Line, Initiale Paris).

Στη συνέχεια συναντάμε turbo κινητήρες και τον τρικύλινδρο 1.0 TCe με τους 100 ίππους που ξεκινά από τις 14.690€, ενώ υπάρχει και αυτόματη CVT έκδοση στην έκδοση Expression με 17.080€. Ψηλότερα και με πλουσιότερο εξοπλισμό Dynamic βρίσκεται η τετρακύλινδρη 1.3 TCe με 130 ίππους και με στάνταρ αυτόματο διπλόδισκο 7άρι EDC κιβώτιο προσφέρεται από 20.790€.

Στους diesel υπάρχει η έκδοση 1.5 dCi με 85 ίππους ξεκινά από τις 14.790€ και η ισχυρότερη έκδοση με 115 ίππους από το επίπεδο Dynamic και από τις 19.790€. Αύριο το caroto.gr θα βρεθεί στην πανελλαδική παρουσίαση του μοντέλου και σύντομα θα ακολουθήσει η σχετική δοκιμή.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Πολύ “πονηρή” η τιμολογιακή πολιτική της αντιπροσωπείας για το renault clio. Για να πάρεις το τετρακύλινδρο βενζίνης 1,33 , πρέπει να δώσεις 21.000 ευρώ. Αν θέλεις σχετικά λογική τιμή τότε πάρε τρικύλινδρο χιλιάρι. Ελπίζω οι καταναλωτές να απορρίψουν στην πράξη αυτή τη λογική, η οποία έχει αρχίσει και εμφανίζεται σε πολλές αντιπροσωπείες. Ουσιαστικά ο πληθωρισμός στις τιμές των αυτοκινήτων – στις σωστές εκδόσεις – είναι πάνω από 10%. Στις μή σωστές εκδόσεις μόνο , κρατάμε τα προσχήματα..

    1. Δεν διαφωνώ, έτσι και αλλιώς πρόκειται για μία έκδοση με ειδικό βάρος. Προσωπικά θεωρώ πως αυτή που συμφέρει περισσότερο ειναι η ΤCe100 Expression ή Dynamic. Οδήγησα σήμερα το 100άρι και έχει επιδόσεις παραπάνω από ικανοποιητικές. Σύντομα θα γράψω και το σχετικό τεστ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button