NEA

Και η Ελλάδα στο παιχνίδι για το εργοστάσιο του VW Group;

Σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ έγινε αναφορά από τον Άδωνι Γεωργιάδη για την πιθανότητα κατασκευής του εργοστασίου της Volkswagen στην χώρα μας.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει, σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ενδιαφέρον για να έρθει η Volkswagen στην Ελλάδα, εντούτοις για να υπάρξουν ανακοινώσεις θα πρέπει να υπάρχει και κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. 

Η δήλωση του κου Γεωργιάδη στην ΕΡΤ 1, έχει ως εξής: «Η ελληνική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός, εγώ ως υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο αρμόδιος υφυπουργός για την εξωστρέφεια, ο κύριος Φραγκογιάννης, έχουμε ήδη δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για αυτό το θέμα. Για να κάνω ανακοινώσεις, θα πρέπει να έχω αποτέλεσμα. Σας λέω όμως ότι και η Ελλάδα έχει μπει σε αυτή τη διεκδίκηση».

Υπενθυμίζεται πως λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων στην Συρία η Volkswagen έχει αναθεωρήσει την απόφασή της για την κατασκευή του εργοστασίου της στην Τουρκία και επανεξετάζει τις τοποθεσίες με επικρατέστερες χώρες τις Σλοβακία, Ρουμανία, Σερβία και Βουλγαρία.  

Η είδηση υπάρχει στο παρακάτω βίντεο από το σημείο 07:44

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!