NEA

Το Ford Bronco R είναι ένα SUV με άλλο αέρα

H ονομασία Bronco επιστρέφει για ένα από τα σημαντικότερα κόμπακτ SUV της αμερικανικής αγοράς με παραγωγή από το 1965 έως το 1999.

Το Bronco παραγωγής αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020 και η Ford προσπερνώντας την διαδικασία των teasers μας αποκαλύπτει την πρωτότυπη Bronco R Prototype εκδοχή.

Η οποία, όπως μπορείτε να δείτε, έχει δεχθεί μια Baja περιποίηση με αρκετά αγωνιστικά στοιχεία όπως η σηκωμένη ανάρτηση με απόσταση αμαξώματος από το έδαφος στα 35,6 εκατοστά, οι 17άρες ζάντες με ψηλό-πρόφιλα BF Goodrich, η ρεζέρβα στο πίσω μέρος κ.α.

Το νέο Bronco θα αποτελέσει  το βασικό αντίπαλο του Jeep Wrangler στην βορειοαμερικανική αγορά (θα υπάρξει και ανοιχτή έκδοση) και για στα όπλα του συγκαταλέγεται η πλατφόρμα T6 του Ranger.

Όπως και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη με την βασική έκδοση να έχει έναν τετρακύλινδρο Ecoboost των 2,3 λίτρων με ισχύ 274 άλογα και ροπή στα 420 Nm. Φυσικά θα υπάρχει στάνταρ τετρακίνηση. Το Prototype είχε μονό turbo της Novak, αλλά το Bronco παραγωγής θα έχει κανονικό twin-turbo Ecoboost, δίχως να αποκλείεται ο V6 3.5 του Raptor με τα 375 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!