NEA

Το ολοκαίνουργιο Kia Optima παρουσιάστηκε στην Κορέα

Το εντυπωσιακό σεντάν παρουσιάστηκε με την ονομασία K5 στην χώρα καταγωγής και παραγωγής του και αργότερα θα κυκλοφορήσει στην Αμερική και ίσως στην Ευρώπη.

Το τελευταίο διάστημα η Kia παρουσιάζει πολύ ενδιαφέρονται σχεδιαστικά μοντέλα, από το εντυπωσιακό Stinger μέχρι και το Xceed που πρόσφατα κυκλοφόρησε στην χώρα μας.

Σε ό,τι αφορά στο νέο Optima από την γενικότερα ελκυστική εμφάνιση του αμαξώματος ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα και το χαμήλωμα της οροφής που προσδίδει ένα κουπέ look.

To νέο Optima είναι μακρύτερο κατά 50 χιλιοστά από το απερχόμενο, είναι λίγο πιο πλατύ και λίγο πιο χαμηλό. Στο μεταξόνιο έχουν προστεθεί 45 χλστ. φτάνοντας τα 2.850 χιλιοστά, 45 περισσότερα από πριν.

Προς το παρόν η ΚΙΑ έχει δώσει μένα σκίτσο από το εσωτερικό που συμβαδίζει με μια μεταμοντέρνα άποψη και τεχνολογικά συστήματα, αντίστοιχη με του νέου Hyundai Sonata.

Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην Κορέα μέσα στον Δεκέμβριο, ενώ σε όποιες αγορές της Ευρώπης θα διατεθεί θα είναι προς τα τέλη του επόμενου έτους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!