NEA

To νέο Gigafactory της Tesla… δεν θα χτιστεί στην Ελλάδα!

Φυσικά η σκέψη αυτή ούτε καν θα πέρασε ποτέ από το νου του Elon Musk και το νέο σούπερ εργοστάσιο της Tesla θα οικοδομηθεί στη Γερμανία, λίγο έξω από το Βερολίνο.

Εδώ και μήνες υπήρχαν έντονες φήμες σχετικά με την επιλογή της τοποθεσίας για το τέταρτο Gigafactory της Tesla με επικρατέστερη τοποθεσία την Γερμανία. Η οποία τελικά επιλέχθηκε και επίσημα χτες, κατά την τελετή απονομής των βραβείων «Χρυσό Τιμόνι» του γερμανικού περιοδικού και site Auto Bild.

Εκεί ήταν ο Elon Musk, ο οποίος παρέλαβε ένα βραβείο για λογαριασμό της Tesla και ταυτόχρονα ανακοίνωσε πως το ευρωπαϊκό Gigafactory 4 θα ανεγερθεί στην ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου. Κοντά στο νέο αεροδρόμιο της γερμανικής πρωτεύουσας, ενώ ανέφερε και την ίδρυση ενός νέου κέντρου έρευνας και εξέλιξης στη γερμανική μεγαλούπολη.

Ο Elon Musk ανέφερε πως μεγάλο ρόλο στην επιλογή έπαιξε το τεράστιο μηχανολογικό φάσμα που υπάρχει στην Γερμανία. Στο νέο Gigafactory 4 θα κατασκευάζονται τόσο αυτοκίνητα όσο μπαταρίες και θα είναι έτοιμο μέσα στο 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!