NEA

To ανανεωμένο Mitsubishi Space Star παρουσιάστηκε επίσημα

Στην Ταϊλάνδη όπου κατασκευάζεται παρουσιάστηκε επίσημα το Mirage το οποίο στην Ευρώπη το γνωρίζουμε ως Space Star.

Η Mitsubishi επαναπροσδιορίζει το στίγμα της στην μικρότερη κατηγορία και απέναντι σε μοντέλα όπως το νέο Hyundai i10. Το ανανεωμένο Space Star αποκτά ένα εντελώς νέο «πρόσωπο» με την ολοκαίνουργια μάσκα που μας παραπέμπει στο πρότυπο του Eclipse Cross και του νέου L200.

Οι μπροστινοί προβολείς είναι εντελώς νέοι, τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν επανασχεδιασθεί, το ίδιο ισχύει για τους προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης είναι και οι τροχοί. Οι διαστάσεις και οι χώροι παραμένουν ως είχαν στο τωρινό μοντέλο.

Στο εσωτερικό η βασική διαφορά εντοπίζεται στην κεντρική κονσόλα και στην οθόνη αφής 7 ιντσών με το νέο σύστημα πολυμέσων και τις νέες δυνατότητες συνδεσιμότητας smartphone. Επανασχεδιασμένος είναι ο πίνακας οργάνων και το τιμόνι με την Mitsubishi να κάνει λόγο για νέες επενδύσεις καθισμάτων και βελτιωμένα σε ποιότητα πλαστικά.

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων ο 1.000άρης φαίνεται πως έχει καταργηθεί (ούτως ή άλλως στις περισσότερες αγορές της Ευρώπης δεν κυκλοφορούσε) και πλέον το Space Star θα διατίθεται αποκλειστικά με τον γνωστό 1.200άρη των 80 ίππων (στην χώρα μας υπήρχε αυτή ήταν η μόνη επιλογή). Η διάθεση τoυ Space Star στην χώρα μας αναμένεται στους πρώτους μήνες του 2020.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button