NEA

H Karma παρουσίασε το SC2 των 1.100 ίππων

Πρόκειται για ένα ακόμη ηλεκτρικό supercar, το οποίο παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες από την Karma (την πρώην Fisker).

H Karma έχει ήδη παρουσιάσει το Revero και τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο με ένα νέο concept, με κουπέ σχεδίαση και πόρτες που ανοίγουν κατακόρυφα. Οι Κινέζοι (στους οποίους ανήκει πλέον η εταιρία) λένε πως το SC2 δεν είναι ένα απλό concept αφού βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης για να είναι έτοιμο σε περίπου δύο χρόνια (μετά το Revero GT).

Θα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ με συνδυασμένη ισχύ στους 1.100 ίππους και ως τετρακίνητο θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 2 δευτερόλεπτα. Μια μεγάλη μπαταρία 120 kWh θα διασφαλίζει αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Εννοείται πως θα υπάρχουν όλα τα πολεμοφόδια που έχει ένα ηλεκτρικό supercar, όπως κεραμικά δισκόφρενα, ειδικά σχεδιασμένη ανάρτηση τύπου pushrod, μετάδοση με χαρακτηριστικά torque vectoring, ανάκτηση ενέργειας, περίσσεια κάρμπον κ.α.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!