NEA

Νέα Mercedes-Benz GLA: Επίσημη πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου!

Η νέα GLA θα παρουσιαστεί κάτι λιγότερο από τρείς εβδομάδες και θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η Mercedes έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες teaser φωτογραφίες με το αμάξωμα να καλύπτει το σχετικό καμουφλάζ. Παρά ταύτα διακρίνεται το ψηλότερο αμάξωμα με τις πληροφορίες μας να κάνουν λόγο για 10 εκατοστά αύξηση ύψους από την τωρινή GLA. Κάτι που θα κάνει πιο έντονο το παρουσιαστικό του νέου μοντέλου στην κατηγορία του και απέναντι στον ανταγωνισμό.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχει μια μικρή μείωση του μήκους κατά 1,5 εκατοστό, αλλά οι χώροι για τα γόνατα των πίσω επιβατών θα είναι μεγαλύτεροι. Και αυτό χάρη στην αύξηση του μεταξονίου κατά 3 εκατοστά με παράλληλη μείωση των προβόλων.

Το ταμπλό θα βασιστεί στην MBUX άποψη των  A-Class και B-Class, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για την σχεδίαση του αμαξώματος (μία πρώτη γεύση μας δίνουν οι εικόνες από το kolesa.ru.

Από εκεί και πέρα η GLA θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη των προαναφερόμενων μοντέλων και θα χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες. Από τους βασικούς βενζίνης και πετρελαίου στα 1,3 και 1,5 λίτρα, αντίστοιχα, έως την AMG GLA45 με τους 421 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!