ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η “Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη” σε νέες εγκαταστάσεις

Σε νέες, εντυπωσιακές εγκαταστάσεις λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες η Αφοί Φιλοσίδη A.E.

Πρόκειται για τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service της Kosmocar-Volkswagen στο Βύρωνα, με 22 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας στο χώρο του αυτοκινήτου. Πρόσφατα, η Αφοί Φιλοσίδη A.E. εγκαινίασε, μαζί με πελάτες και φίλους της εταιρείας και της μάρκας, τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τις προηγούμενες.

Ο νέος χώρος, εμβαδού 500 τ.μ., φιλοξενεί εντυπωσιακή έκθεση νέων μοντέλων, δομημένη πάντα με τις υψηλές προδιαγραφές της Volkswagen. Προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση και τη μεγαλύτερη άνεση των πελατών της μάρκας, κάτι για το οποίο η Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη είναι ιδιαίτερα γνωστή, στο χώρο του αυτοκινήτου. Σε παρακείμενο χώρο φιλοξενούνται τα επαγγελματικά οχήματα της Volkswagen ενώ φυσικά παρέχεται και η δυνατότητα αγοράς ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από όλη τη γκάμα της μάρκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου και συνεργάτες της Αφοί Φιλοσίδη A.E.. Ανάμεσά τους και στελέχη της Volkswagen A.G., οι κ. Piergiorgio Minto και Alexander Sandau, Regional Director και Business Manager της Volkswagen για την Ελλάδα, αντίστοιχα.

Οι νέες εγκαταστάσεις της Volkswagen-Αφοί Φιλοσίδη βρίσκονται επί της Ολύμπου 66, στο Βύρωνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107647824, ώρες λειτουργίας καθημερινά 9.00-20.30, Σάββατο 09.00-14.30.

Στη φωτογραφία VOLKSWAGEN-ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε. – 1, διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά:
Σταύρος Φιλοσίδης, Διευθυντής Συνεργείου Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε.
Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing Kosmocar-Volkswagen
Piergiorgio Minto, Regional Director, Volkswagen
Γεώργιος Φιλοσίδης, Γενικός Διευθυντής Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε.
Alexander Sandau, Business Manager, Volkswagen
Ευστράτιος Φιλοσίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button