NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Την κατάπιε ο δρόμος και αποζημιώθηκε με 4 εκατομμύρια δολάρια [vid]

Στο Λος Άντζελες, τον Φεβρουάριο του 2017, μία γυναίκα βρέθηκε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να υποχωρήσει ο δρόμος και να “καταπιεί” το αυτοκίνητό της.

Το οποίο κατέληξε στο βάθος μιας τρύπας πάνω στην κοίτη ενός υπόγειου ποταμού με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να νοσηλευτεί. Το δικαστήριο που έγινε πρόσφατα δέχθηκε την υπαιτιότητα της πολιτείας και καταδίκασε τις αρχές να πληρώσουν 4 εκατομμύρια δολάρια στην 48χρονη οδηγό.

Οι δικαστές υποστήριξαν ότι αυτή η καταδίκη ίσως συνετίσει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες σε ότι αφορά την συντήρηση των δρόμων της πόλης και ιδίως του συστήματος αποχέτευσης ώστε να μην υπάρξουν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.

Και ενώ στην Καλιφόρνια τα πράγματα τα παίρνουν πολύ σοβαρά (δεν μιλάμε για αυτό το ακραίο συμβάν αλλά για μικρότερα), στην Ελλάδα προφανώς περνούν στο ντούκου λόγω μη ανάληψης ευθυνών, αδιαφορίας του κράτους, των υπευθύνων για το οδικό δίκτυο, της γραφειοκρατίας κ.α. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον που υπάρχει είναι για το δελτίο ειδήσεων της ημέρας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!