ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα δώρο με αγωνιστική αύρα και περιεχόμενο

Ημερολόγια, σπάνια συλλεκτικά βιβλία, και δεκάδες έντυπες εκδόσεις που περικλείουν το πλούσιο παρελθόν των αγώνων αυτοκινήτου σε παγκόσμιο επίπεδο, αποτελούν ένα υπέροχο γιορτινό δώρο σε εσάς ή τους φίλους σας!

Για όσους αναζητείτε βιβλία, με σπάνιες πληροφορίες, τεκμηρίωση, ιστορίες, στατιστική αλλά και φωτογραφική πληρότητα, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο των εκδόσεων McKlein, όπου θα βρείτε μία εντυπωσιακή και συνάμα σπάνια συλλογή από βιβλία που περικλείουν στον φροντισμένες σελίδες πλήθος πληροφοριών, στατιστικές, κλπ, αλλά και πλούσιο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό.

Δώστε ιδιαίτερη σημασία για το βιβλίο που μας κοινωνεί τον υπέροχο κόσμο του θρυλικού αγώνα Targa Florio! Επίσης, πλέον υπάρχει μία σπάνια έκδοση για το Group 2, τον Henri Toivonen, όπως και μεταξύ άλλων τα «Group 4 – From Stratos to Quattro» και καλύπτει την περίοδο από το 1973 έως το 1982 και «Group B – The rise and fall of rallying’s wildest cars» καλύπτει την περίοδο 1983 έως και 1986, όταν και μεγαλούργησαν τα θηριώδη αυτοκίνητα της Ομάδας Β.

Φέτος στην συλλογή έχουμε μεταξύ άλλων νέων εκδόσεων, τα βιβλία «Ford Escort» και «Rallying 1977», που είναι ένα εκ των της τριλογίας 1977, 1987, 2017! Και πάρα πολλά άλλα, σε καλαίσθητα δεσίματα και με σπάνιας αξίας φωτογραφίες!

Ημερολόγια

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία McKlein, διαθέτει μία σειρά από ημερολόγια για κάθε γούστο! Οι φωτογραφίες είναι εντυπωσιακές, η ποιότητα εκτύπωσης κορυφαία, το layout ελκυστικό, η δε θεματολογία, τι άλλο από ενδιαφέροντα γεγονότα από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ξεχωρίζει το διάσημο McKlein Rally 2020 – The Wider View (διάστ. 95×48 εκ.), με 25 σελίδες στις οποίες «παρελαύνουν» οι εντυπωσιακότερες εικόνες από το WRC της χρονιάς που πέρασε. Επίσης, ιδιαίτερου ενδιαφέροντος είναι το Motorsport Classic 2020 (διάστ. 67×48 εκ.) με μοναδικές φωτογραφίες από διάφορους αγώνες αυτοκινήτου των δεκαετιών ’60, ’60, και ’70, ενώ η τριλογία συνεχίζεται με το 2020 Desktop Rally Calendar (11,5×13,5 εκ.) με τον μήνα χωρισμένο σε δύο 15-ήμερα, με τις σύγχρονες φωτογραφίες, να εναλλάσσονται με retro!

Στην Ελλάδα!

Ημερολόγια λοιπόν τοίχου, επιτραπέζια, αλλά και τα βιβλία και θεματικά αφιερώματα από τον χώρο της αγωνιστικής αυτοκίνησης, των εκδόσεων McKlein Publishing, μπορείτε να τα αναζητήσετε στο www.rallywebshop.com (contact@rallywebshop.com), ή να τα βρείτε ή να τα παραγγείλετε στο κατάστημα μοντελισμού TAG Models, Βρυούλων 18, Νέα Φιλαδέλφεια.

Τηλ.: 210 2584380., www.tagmodels.gr, E-mail: info@tagmodels.gr.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button