NEA

Πετάει η μετοχή της Tesla!

Στην Ρωσία, όπως και σε διάφορα άλλα μέρη του κόσμου, μπορεί να ειρωνεύονται την Tesla. Στο χρηματιστήριο πάντως τα σπάει!

Ο Elon Musk κατάφερε με τον τρόπο του να τρελάνει τα social media και μέσα σε μερικές ώρες να κάνει πασίγνωστο το Cybertruck σε όλο το διαδίκτυο, περισσότερο από κάθε άλλο τετράτροχο. Όπως θα δείτε παρακάτω, αρκετοί είναι αυτοί που εμπνεύστηκαν από το Cybertruck και με μπόλικο χιούμορ έφτιαξαν από μια ρέπλικα της πλάκας (μεταφορικά και κυριολεκτικά).

Παρά ταύτα το φαινόμενο Tesla μπορεί να έχει τεράστιο πρόβλημα με την κεφαλαιακή αξία ως εταιρία, αλλά ως μετοχή στο χρηματιστήριο τα σπάει και κατάφερε να σημειώσει νέο ρεκόρ πριν από μερικές μέρες ξεπερνώντας τα 413 δολάρια σε αξία μετοχής. Μάλιστα, η παρουσίαση του Cybertruck και το σχετικό φιάσκο δημιούργησε ένα ολιγόωρο σοκ με την μετοχή να πέφτει για μερικές μέρες μόνο και να ανακάμπτει στη συνέχεια.

Φούσκα ή όχι, η Tesla έχει πλέον ξεπεράσει τα 73 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι η μεγαλύτερη σε αξία αμερικανική εταιρία. Χαρακτηριστικό είναι πως η δεύτερη ακριβότερη μετοχή κατασκευαστή αυτοκινήτου είναι η GM με περίπου 50+ δολάρια και η Ford με 37+ δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Тесла в Химках😆🤪😄

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Максим (@sukhotin.m) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!