NEA

Η BMW “μαϊμουδεύει” τα νούμερα της στην αγορά των ΗΠΑ(;)

Οι αμερικανικές αρχές ερευνούν την BMW για παραποίηση και φουσκωμένα νούμερα πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Κάτι η πίεση για μεγαλύτερα νούμερα απέναντι στον ανταγωνισμό, κάτι το κυνήγι για τους στόχους πωλήσεων και τα μπόνους και γίνεται αντιληπτό πως τα «πινακιδωμένα» αυτοκίνητα δεν αποτελούν φαινόμενο μονάχα της ελληνικής αγοράς.

Μάλιστα πριν από μερικούς μήνες η FCA είχε φάει βαριά καμπάνα 40 εκ. δολαρίων επειδή ανέβαζε για αρκετά χρόνια τα νούμερα των πωλήσεων της. Τώρα, στην μέγγενη βρίσκεται η BMW η οποία φαίνεται να είχε πιέσει πολλούς από τους πωλητές του επίσημου της δικτύου στις ΗΠΑ να δηλώνουν αυξημένες πωλήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 2016 το μεγαλοστέλεχος της BMW HΠΑ Ludwig Willisch είχε δηλώσει πως χιλιάδες αυτοκίνητα ταξινομούνταν δίχως να έχουν αγοραστεί και μετά πωλούνταν ως μεταχειρισμένα με ελάχιστα χιλιόμετρα. Αναμένεται το πόρισμα της SEC το οποίο πιθανότατα θα ανακοινώσει ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!