NEA

Νέο teaser από το επόμενο Seat Leon

Με μία υπογραφή που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες, το πίσω μέρος του νέου Leon αποκαλύπτεται, εν μέρει, δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη παρουσίαση του αυτοκινήτου.

Όσο πλησιάζει ο καιρός, η Seat ρίχνει «τυράκια» για να διατηρεί τη δημοσιότητα γύρω από το επόμενο μικρομεσαίο της μοντέλο. Στην τέταρτη, πλέον, γενιά του, το νέο Leon θα βασίζεται στο ίδιο πάτωμα που χρησιμοποιούν και τα τελευταία VW Golf/ Skoda Octavia.

Από άποψης κινητήρων, θα χρησιμοποιεί σύνολα βενζίνης, πετρελαίου αλλά και υβριδικά. Υπολογίζεται ότι το ταβάνι ισχύος στις απλές εκδόσεις θα αγγίζει τους 200 ίππους. Η έκδοση Cupra, από την άλλη, αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα υβριδικό σύνολο με βενζινοκινητήρα 1,4 λίτρων και ηλεκτρικό μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 245 ίππους. Μία ακόμα πιο ισχυρή έκδοση θα αγγίζει πιθανά τους 300 ίππους, ενώ θα διαθέτει και τετρακίνηση.

«Το ολοκαίνουριο Seat Leon σχεδιάστηκε από την ομάδα μας με θάρρος, απλότητα και εκτελέστηκε με δύναμη και αποφασιστικότητα», ανέφερε σχετικά ο διευθυντής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρίας, Alejandro Mesonero-Romanos. «Απλότητα, διότι στη Seat πιστεύουμε ότι τα περισσότερα πράγματα μπορούν να ειπωθούν με λίγες μόνο γραμμές. Αποφασιστικότητα και δύναμη, επειδή αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τα αυτοκίνητά μας αναγνωρίσιμα και γοητευτικά με την πρώτη ματιά».

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!