NEA

Πωλείται η Cadillac του Αλ Καπόνε

Ο γκάγκστερ αγαπούσε τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα εκείνης της εποχής, και η συγκεκριμένη έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά επιπλέον.

Πρόκειται για μία Cadillac Τown Sedan του 1928 η οποία ήταν ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα το Αλ Καπόνε. Την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και όταν ο κόσμος των γκάγκστερ μεσουρανούσε. Μάλιστα αυτή η Cadillac θεωρείται ως το πρώτο ιδιωτικό αυτοκίνητο στον κόσμο που χρησιμοποιούσε θωράκιση.

Φυσικά η θωράκιση ήταν πρωτόλειας προδιαγραφής φτιαγμένη με βάση τον αμίαντο ενώ και τα τζάμια είχαν πάχος μία ίντσα έτσι ώστε οι σφαίρες να μην τα διαπερνά. Ο V8 είχε κάποιες αναβαθμίσεις σε ότι αφορά την τροφοδοσία του ώστε να κινείται πιο γρήγορα από τα περιπολικά στις καταδιώξεις.

Προφανώς τέτοιου είδους κλασικά αυτοκίνητα μπορεί να έχουν μεγάλη αξία η οποία ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα από το πρόσωπο που έχει κάτσει στο τιμόνι ή στο πίσω κάθισμα. Για αυτό το λόγο η δημοπρασία που θα γίνει στο Las Vegas ξεκινά από το ένα εκατομμύριο δολάρια. Επίσης την τιμή ανεβάζει και το στόρι για πως αυτή η Cadillac επιβίωσε μετά την φυλάκιση του Καπόνε το 1932.

Μπορείς να προχωρήσεις πολύ πιο πέρα με μια καλή κουβέντα και ένα όπλο, από ό, τι μπορείς να πας μόνο με μία καλή κουβέντα. Αλ Καπόνε.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!