NEA

Τι μας δείχνει το Polestar Precept;

Το συγκεκριμένο concept car θα παρουσιαστεί στην Γενεύη και θα αποτελέσει την σχεδιαστική πυξίδα για το μέλλον της μάρκας.

Το Precept είναι εντυπωσιακό πρωτότυπο μοντέλο με μακρύ μεταξόνιο που φτάνει τα 3,1 μέτρα. Προς το παρόν η Polestar δεν αναφέρει κάτι για το σύστημα πρόωσης το οποίο θα μπορούσε να είναι το ηλεκτρικό του Polestar 2 με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ και μεικτή ισχύ στα 408 άλογα. Ίσως επειδή θέλει να δώσει έμφαση αποκλειστικά στο ντιζάιν που θα περάσει στα μελλοντικά μοντέλα.

Έτσι, στα σχεδιαστικά του highlight περιλαμβάνεται η απουσία των μεσαίων κολόνων, οι πόρτες που ανοίγουν αντίρροπα, τα ελκυστικά άκρα του αμαξώματος και η μίνιμαλ άποψη του 2+2 διάταξης εσωτερικού με την μεγάλη οθόνη αφής 15 ιντσών και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Πρόκειται για ένα concept το οποίο σχεδιαστικά ξεφεύγει από την λογική της Volvo και σε μια προσπάθεια απεξάρτησης της Polestar από την «μαμά» εταιρία. Κάτι που οι Σουηδοί θεωρούν πως είναι αναγκαίο ώστε να ανταγωνιστούν την Tesla.

Ήδη η Polestar έχει περάσει το πρώτο τεστ με το Polestar 1, ένα ηλεκτροϋβριδικό κουπέ περιορισμένης παραγωγής. Μέχρι τα τέλη του χρόνου θα λανσαριστεί το Polestar 2 και από του χρόνου ένα ηλεκτρικό SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!