NEA

Πράσινο φως για το νέο Fiat Panda

Την έγκριση για ένα νέο Panda που θα υιοθετεί το μεταμοντέρνο στιλ του πρωτότυπου Centoventi φαίνεται να έδωσε η Fiat, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μάλιστα το νέο Panda θα ακολουθήσει την λογική του νέου 500e. Δηλαδή η νέα γενιά του μοντέλου θα βασίζεται σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα για ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης με το τωρινό Panda να διατίθεται παράλληλα και για όσο υπάρχει ζήτηση.

Σχεδιαστικά το νέο Panda θα έχει μια πιο τολμηρή σχεδίαση από το τωρινό μοντέλο και σε σχέση με το νέο 500. Συγκεκριμένα, θα υιοθετηθούν αρκετά σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο Centoventi που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στην Γενεύη και θα έχει αρκετές ομοιότητες με τις φωτογραφίες που βλέπετε στην οθόνη σας.

Σχετικά με το σύστημα πρόωσης αναμένεται για λόγους οικονομίας κλίμακος να χρησιμοποιηθεί αυτό του 500e με ηλεκτρικό μοτέρ 118 ίππων και τις μπαταρίες των 42 kWh να προσφέρουν αυτονομία για πάνω από 300 χιλιόμετρα.

Πιθανότατα να υπάρξει και τετρακίνητο ηλεκτρικό Panda με την προσθήκη ενός δεύτερο ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Εδώ να πούμε πως από την στιγμή που το 500e θα κυκλοφορήσει τέλη του χρόνου το νέο ηλεκτρικό Panda δεν αναμένεται νωρίτερα από τα τέλη του 2021.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!