NEA

To VW Nivus θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη!

Το Nivus είναι ένα νέο κουπέ crossover που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Polo.

Υπάρχει χώρος κάτω από τα T-Roc και Τ-Cross; Την απάντηση έρχεται να δώσει το Nivus που θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες. Ήδη η γερμανική εταιρία έχει δώσει στην δημοσιότητα κάποια teaser στοιχεία για την αμερικανικών προδιαγραφών εκδοχή του Nivus που θα κατασκευάζεται στην Βραζιλία.

Το Nivus (αν επικρατήσει αυτή η ονομασία) για την Ευρώπη θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, θα έχει ελάχιστες σχεδιαστικές διαφορές και θα έχει πλουσιότερο τεχνολογικό εξοπλισμό και υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας. Η σχεδίαση στο εσωτερικό θα μας παραπέμπει στα Polo, T-Cross και T-Roc.

Με δεδομένο πως το Nivus βασίζεται στο Polo στην βάση της γκάμας θα δούμε τον 1.0 TSI με χειροκίνητο ή αυτόματο DSG κιβώτιο. Και από τη στιγμή που το T-Cross διαθέτει έκδοση 1.5 TSI, λόγω του πιο σπορ χαρακτήρα του Nivus δεν αποκλείεται να δούμε και μια ήπια υβριδική έκδοση στα 1.500 κ.εκ. Ντίζελ δεν θα υπάρχει αφού το VW Group θα διαθέτει στο εξής από δίλιτρους και πάνω TDI.

Το στοιχείο που θα διαφοροποιεί το Nivus θα αφορά στο σπορ στιλ του με την κουπέ γραμμή του αμαξώματος που θα δημιουργεί η χαμηλωμένη -στο πίσω μέρος της- οροφή. Γενικότερα από τις εικόνες το αμάξωμα θυμίζει αρκετά μικρογραφία του Kia XCeed και για να δούμε αν διανοίγονται οι ορίζοντες για μια νέα κατηγορία. Παρακάτω βλέπετε μια αρκετά πετυχημένη προσέγγιση από το kolesa.ru.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!