NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έκανε κόντρες με μια BMW i8 και τις ανέβαζε στο Facebook

Κόντες μπορεί να κάνει και πάλι αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα τις ανεβάσει ξανά στα social media.

Σε χώρες με ισχυρή αστυνόμευση όπου ακόμη και το παράνομο κατέβασμα ταινιών από torrents τιμωρείται με χρηματική ποινή θα πρέπει κανείς να προσέχει τι ανεβάζει ακόμη και στο Facebook. Η αστυνομία του κρατιδίου Rhineland-Palatinate της Γερμανίας κατάσχεσε μία BMW i8, σχεδόν έξι μήνες μετά από την ημέρα που ο ιδιοκτήτης της είχε δημοσιεύσει ένα video που τον έδειχνε να οδηγεί με 200 χλμ./ώρα όταν το όριο ταχύτητας ήταν στα 100 χλμ./ώρα.

Το βίντεο εντοπίστηκε τον Φεβρουάριο και η έρευνα κατέληξε στον 40χρονο κάτοχο της BMW. Ο οποίος την πάτησε δύο φορές αφού διαπιστώθηκαν και παρατυπίες στην μετατροπή της i8, όπως η χρήση ειδικής ανάρτησης για χαμήλωμα του σασί στις κόντρες. Μάλιστα, η αστυνομία εκτίμησε πως το όλο tuning κόστισε περίπου την τιμή του αυτοκινήτου ανεβάζοντας την στις 350.000 ευρώ (στις φωτογραφίες το βλέπετε την ώρα της κατάσχεσης).

Εννοείται πως η αστυνομία πήρε και την άδεια οδήγησης του 40χρονου που θα κάνει πολύ καιρό να οδηγήσει ξανά. Αυτά ως παράδειγμα για όσους ανεβάζουν viral τρελίτσες στα social media. Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει καμιά φορά και αν κάποια στιγμή θα υπάρχουν ανάλογες έρευνες για παρανομίες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!