NEA

Νέο Renault Kadjar μέσα στο 2021

Η νέα γενιά του Kadjar θα έχει πολλές νέες τεχνολογίες και υβριδικές εκδόσεις που θα μπαίνουν και στην πρίζα.

Η Renault βρίσκεται σε μια καλή πορεία αφού ήδη έχει λανσάρει το νέο Clio και ετοιμάζεται για το ολοκαίνουργιο Captur. Το Kadjar κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και περίπου πέντε χρόνια και του χρόνου θα παρουσιαστεί η νέα του γενιά, η οποία αναμένεται να έχει μια εξελιγμένη σχεδίαση του τωρινού μοντέλου (όπως περίπου έγινε με το Clio).

Έτσι, όπως ανέφερε και ο υπεύθυνος σχεδιασμού της εταιρίας Laurens van den Acker, προτεραιότητα θα δοθεί στον διάκοσμο όπου θα κυριαρχούν μαλακά και ποιοτικά υλικά και νέας σχεδίασης υψηλών γραφικών οθόνες (μια στην κεντρική κονσόλα και μια ως πίνακας οργάνων). Οι διαστάσεις αναμένονται περίπου στα ίδια επίπεδα με του τωρινού μοντέλου, ενώ θα υπάρχει καλύτερη εκμετάλλευση εσωτερικών χώρων.

Το νέο Renault Kadjar (όπως και το νέο Nissan Qashqai που περιμένουμε μέσα στο 2021) θα βασίζεται στην εξελιγμένη πλατφόρμα CMF-C και θα υπάρχουν εξηλεκτρισμένα mild hybrid μηχανικά σύνολα στα 1.300 κ.εκ. Σε αντίθεση με την Nissan η Renault πιθανότατα θα διαθέτει και diesel εκδόσεις. Σημαντική θα είναι η plug-in υβριδική έκδοση από το Captur E-Tech με τον κινητήρα των 1,6 λίτρων, την μπαταρία των 9,8 kWh και ισχύ στους 160 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!