NEA

Πρώτη… διαρροή για το ανανεωμένο Kia Picanto

Ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα πόλης είναι το νέο Picanto και μέσα στην χρονιά θα δούμε την facelift εκδοχή του.

Όπως είναι αναμενόμενο μετά το λανσάρισμα του νέου Hyundai i10 (εδώ η σχετική δοκιμή) θα ακολουθήσει και η ανανέωση για το Picanto που κυκλοφόρησε στους ευρωπαϊκούς δρόμους πριν από τρία χρόνια. Αυτή η ανανέωση θα είναι διακριτική εξωτερικά και θα αφορά στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στην tiger-nose μάσκα και στους προφυλακτήρες.

Στις φωτογραφίες πιθανότατα βλέπουμε μια έκδοση GT Line που έχει διαρρεύσει στην Κορέα. Στο εσωτερικό αναμένουμε βελτιώσεις στα σημεία και διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Στην γκάμα των κινητήρων δεν αναμένονται αλλαγές με το Picanto να συνεχίζει με τον τρικύλινδρο των 1.000 κ.εκ. (με τους 67 ίππους στην ατμοσφαιρική και τους 100 στην turbo έκδοση του) και τον τετρακύλινδρο με τους 84 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!