ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Nέο κατάστημα από την ΙΑΠΩΝΙΚΗ στις Σέρρες

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ επεκτείνει το δίκτυό της με την προσθήκη ενός νέου καταστήματος στον Λευκώνα Σερρών, στο 3ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Σερρών.

Με συνολικό εμβαδόν 900 τ.μ., το 22ο κατάστημα της εταιρείας λειτουργεί από τα μέσα Απριλίου και εξυπηρετεί ολόκληρο τον νομό Σερρών. Διαθέτει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, με έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και την παροχή τεχνικής υποστήριξης προς τους πελάτες της εταιρείας.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών της τεχνικής εκπαίδευσης και με γνώμονα την άρτια κατάρτιση των επισκευαστών που επιλέγουν την ΙΑΠΩΝΙΚΗ ως συνεργάτη, το νέο κατάστημα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο χώρο για την διεξαγωγή σεμιναρίων. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επισκεφθούν μέσα στις εγκαταστάσεις του καταστήματος και τον εκθεσιακό χώρο του τμήματος εξοπλισμού συνεργείων.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ είναι χορηγός επικοινωνίας της ενημερωτικής αφίσας  του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ με οδηγίες για την ασφαλή και αποτελεσματική απολύμανση του εσωτερικού των αυτοκινήτων, με στόχο την προστασία των επισκευαστών και την ενημέρωση των πελατών τους.

Στα μέσα Μαΐου  θα ξεκινήσει η διανομή της ενημερωτικής αφίσας προς τους συνεργάτες μας, σε μια προσπάθεια να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην προστασία της δημόσιας υγείας, μέσα από απλές συμβουλές για τα ατομικά μέτρα προστασίας που χρειάζεται να λάβουν οι εργαζόμενοι και οι επιχειρηματίες του κλάδου της επισκευής οχημάτων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!