NEA

Επίσημα το Nissan GT-R50 By Italdesign του 1 εκατομμυρίου ευρώ

Το σπέσιαλ GT-R είχε ανακοινωθεί πριν από δύο χρόνια και πρόσφατα παρουσιάστηκε ως μοντέλο παραγωγής σε μόλις 50 μονάδες.

Τα αρχικά πλάνα ήταν το εντυπωσιακό GT-R50 από την Italdesign να παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης που ακυρώθηκε. Με την πανδημία να έχει κάπως καταλαγιάσει η Italdesign έβαλε στην πίστα «Tazio Nuvolari» στην Ιταλία ένα GT-R50 που είναι στο τελικό στάδιο των δοκιμών και σχεδόν έτοιμο για να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του προς τα τέλη του έτους.

Η τιμή GT-R50 δεν είναι «χαμηλή» αφού πλησιάζει κοντά στο ένα εκατομμύριο (για την ακρίβεια στις 990.000 ευρώ). Κάτι που σημαίνει πως είναι περίπου πενταπλάσια ενός απλού Nismo GT-R, από το οποίο προέρχεται και ο V6 3.8 με τους 720 ίππους και τα 720 Nm ροπής.

Φυσικά υπάρχουν και ένα σωρό άλλες βελτιώσεις (αναβαθμισμένο 6άρι διπλόδισκο κιβώτιο, ενισχυμένα Brembo, νέα Bilstein κ.α.), όπως και το ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης. Και πάλι, όμως, το ποσό θεωρείται πολύ υψηλό για ένα όχι και τόσο σπάνιο supercar, έστω και με τα «φτιαξίδια» της Italdesign.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!