ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διαθέσιμη η γκάμα εκδόσεων του Fiat Professional Fiorino

Η γκάμα του Fiorino ξεκινά από τις 15.550 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%), ενώ παρέχεται 5ετης εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια με ισχύ για 200.000 χλμ.        

Το Fiat Professional Fiorino, αποτελεί μια μοναδική πρόταση στην κατηγορία των Vanette που συνδυάζει την κορυφαία ευελιξία με τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και το χαμηλό κόστος χρήσης. Διαθέτοντας εκδόσεις με κινητήρα diesel, αλλά και κινητήρα βενζίνης-φυσικού αερίου (CNG), το Fiorino κέρδισε και στην Ελλάδα την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών που εκτίμησαν τα προϊόντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει, αλλά και το πλούσιο πακέτο προνομίων που συνοδεύουν την αγορά του. Αυτά τα χαρακτηριστικά το ανέδειξαν την περασμένη χρονιά στη 2η θέση της κατηγορίας των Vanette, αφήνοντας την κορυφή για το έτερο μοντέλο της Fiat Professional, το Doblo Cargo.

Τώρα το Fiat Professional Fiorino «ανεβάζει ταχύτητα»  προσφέροντας επιπλέον σημαντικά οφέλη για τον επαγγελματία που καλύπτουν τόσο την αγορά του, όσο και τη χρήση του. Πλέον όλες οι εκδόσεις του δημοφιλούς μοντέλου προσφέρονται με όφελος 1.900 ευρώ, αλλά και άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με δυνατότητα αποπληρωμής της 1η δόσης το 2021 χωρίς καμία επιβάρυνση. Συνδυαστικά με τα παραπάνω προνόμια, η Fiat Professional –όπως και για όλα τα μοντέλα της- προσφέρει 5ετη εργοστασιακή εγγύηση και οδική βοήθεια, με το όριο των 200.000χλμ. να καθιστά τις συγκεκριμένες καλύψεις ιδανικές για τις ανάγκες του επαγγελματία.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button