NEA

Ανανέωση και για τη Mercedes-AMG E 63

Λίγο μετά την facelift ΒMW M5 η Mercedes ανακοίνωσε την επίσης επιδερμικά ανανεωμένη AMG E 63 που προσφέρεται και σε estate έκδοση.

Κάτω από το καπό συνεχίζει ο 4.0 V8 με τα δύο turbo να αποδίδει 571 στην απλή του εκδοχή και 612 ίππους στην S. Με «0-100» σε 3,5 και 3,4 δευτερόλεπτα όταν οι τελικές είναι αντίστοιχα στα 250 και 300 χλμ./ώρα. H εξελιγμένη τετρακίνηση μπορεί να στείλει όλη τη διαθέσιμη ροπή αποκλειστικά στους πίσω τροχούς (όπως στη M5), ενώ υπάρχει και Drift Mode που είναι στάνταρ στην 63 S και προαιρετικό στη στάνταρ εκδοχή.

Και στην περίπτωση της (πολύ) γρήγορης εκδοχής της E-Class η έμφαση δόθηκε στην εξασφάλιση ενός καλύτερου επιπέδου άνεσης της πνευματικής ανάρτησης με τις τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις.

Στον αισθητικό τομέα η μάσκα είναι πλέον πιο φαρδιά και οι εισαγωγές αέρα έχουν μεγαλώσει. Πίσω υπάρχει ένας νέος διαχύτης με επίσης επανασχεδιασμένο προφυλακτήρας. Στο εσωτερικό η αναβάθμιση αφορά το MBUX με τις δύο οθόνες – έχουν διαγώνιο 10,25 ίντσες η καθεμία στην απλή έκδοση και 12,25 στην S- που δημιουργούν ένα ενιαίο σύνολο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!