NEA

Πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό crossover της Toyota!

Οι εικόνες που βλέπετε διέρρευσαν από το ιαπωνικό γραφείο ευρεσιτεχνιών και μας δείχνουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό compact crossover.

Το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη διετία ως το πρώτο ηλεκτρικό της μάρκας ευρείας παραγωγής. Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά οι διαστάσεις του λογικά θα το τοποθετούν κάπου στα 4,3 μέτρα και εκτός απροόπτου θα διαθέτει το σύστημα πρόωσης του Lexus UX 300 (με ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων, μπαταρία 54,3 kWh, αυτονομία 300+ χλμ.).

Στις εικόνες διακρίνονται οι εξωτερικές βασικές γραμμές του αμαξώματος με ένα αεροδυναμικό σχήμα και κλειστή μάσκα. Ξεχωρίζουν οι κάμερες αντί για καθρέπτες (προφανώς προαιρετικοί), οι pop-up λαβές, τα πλαστικά στους θόλους. Εικόνες από το σαλόνι δεν υπάρχουν προς το παρόν, αν και κατά την συνήθη πρακτική της Toyota η έμφαση θα δίνεται στην εξαιρετική ποιότητα και βέβαια στους μεγάλους χώρους, κάτι για το οποίο βοηθά και η ηλεκτρική διάταξη.

Μέχρι να δούμε περισσότερα στοιχεία το νέο ηλεκτρικό της Toyota αναμένεται να το δούμε το αργότερο το 2022 για να αντιμετωπίσει το VW ID. 3 και τα νέα ηλεκτρικά crossover που ετοιμάζει τόσο το VW Group (Skoda Enyaq, Seat El Born) όσο και ο ανταγωνισμός.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!