ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχεται το Σεπτέμβριο το νέο Toyota Yaris

Η παραγωγή του νέου Yaris ξεκίνησε στο εργοστάσιο Valenciennes στα βόρεια της Γαλλίας.

Είναι το πρώτο μοντέλο της Toyota βασισμένο στη πλατφόρμα GA-B, την κόμπακτ εκδοχή της TNGA, όταν ο νέος κινητήρας των 1.500 κ.εκ. κατασκευάζεται στην Πολωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως -σε ό,τι αφορά την παραγωγή της Toyota στην Ευρώπη με την πλατφόρμα TNGA- τα Toyota C-HR και Corolla Sedan κατασκευάζονται στην Τουρκία, τα Corolla Hatchback και Touring Sports στην Βρετανία και τα Camry και RAV4 στην Ρωσία.

Η ετήσια γραμμή παραγωγής του νέου Yaris στη Γαλλία θα είναι στις 300.000 μονάδες ετησίως και από τα μέσα του 2021 στην ίδια γραμμή παραγωγής θα προστεθεί το Yaris Cross. Υπενθυμίζεται πως το νέο Yaris θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο στην έκδοση 1.5 Hybrid Dynamic Force με 116 ίππους, στην απλή 1.5 με 121 ίππους και στην επίσης τρικύλινδρη έκδοση στα 1.000 κ.εκ. με 72 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!